Skip to content Skip to footer

Vabljeni k reševanju ankete o projektu DDI

Projekt Digitalni dediščinski inkubator – DDI smo uradno zaključili s koncem junija, a naša želja je, da aktivnosti s področja kulturne dediščine razvijamo naprej! Pri Društvu Idrija 2020, Zavodu Dobra pot in Kulturno-izobraževalnem društvu KIBLA smo zato pripravili posebno spletno anketo, ki je namenjena podaji vaših pogledov na pretekle aktivnosti našega partnerstva in na morebitna prihodnja sodelovanja. Prijazno vas vabimo, da z izpolnjevanjem spletne ankete podate svoje mnenje o portalu Duri, o spletnih tečajih in ostalih aktivnostih, ki smo jih izvajali v sklopu projekta DDI.

V sklopu projekta DDI smo izdali tudi brošuro Odpiramo Duri v dediščino, ki jo lahko dobite neposredno pri kateremu od partnerjev projekta. Foto: Janez Klenovšek

Leto in pol intenzivnega dela s kulturno dediščino

Projekt Digitalni dediščinski inkubator – DDI, v sklopu katerega smo se tesno povezale tri organizacije iz treh različnih regij, ki vsaka na svojem področju nadgrajujemo kulturno dediščino, je v letu in pol pokazal lepe rezultate. Skupaj smo vzpostavili dediščinski spletni portal Duri, na kateremu je registriranih že preko 600 uporabnikov, na njemu pa objavili serijo 8 brezplačnih tečajev, vključili nadgrajeno aplikacijo Zapisi spomina, predstavili virtualno razstavo Od kmeta do delavca, ki so jo soustvarili dijaki 7 slovenskih srednjih šol ter ponudili 600 ur brezplačne podpore za pobude s področja kulturne dediščine.

Za uspešno zasnovo našega nadaljnjega sodelovanja potrebujemo vašo pomoč! Prosimo vas, da si vzamete nekaj minut in z izpolnjevanjem spletne ankete z nami delite vaše izkušnje in poglede na preteklo delo in na prihodnje aktivnosti. Povratna informacija nam bo v veliko pomoč pri oblikovanju načrtov za prihodnja sodelovanja na osi Brkini – Idrija – Maribor.

Kulturno dediščino smo povezali z digitalnimi tehnologijami in jo približali javnosti. Foto: Janez Klenovšek

Naročite se na naš novičnik!

Ostanite obveščeni o novih vsebinah na portalu.
Preberite zanimive predloge in redno prejemajte vabila na naše dogodke.

Prosimo, počakajte ...

Hvala za prijavo!

Avtorji fotografij: partnerji projekta, www.slovenia.info
Duri © 2024. Vse pravice pridržane